Bruikbaar voor reiniging van de auto, bus of vrachtwagen

Producten met deze normering zijn erg geschikt om te gebruiken bij de reiniging van een auto, bus of vrachtwagen. De producten kunnen neutraal of juist (sterk) alkalisch zijn. Alkalische reinigingsmiddelen met deze normering zijn extra geschikt voor sterk vervuilde oppervlakten en verwijderen aanslag van roet, uitlaatgassen en ander verkeersvuil. Neutrale reinigingsmiddelen hebben materiaalvriendelijke eigenschappen, waardoor het geschikt is voor alle gelakte oppervlakten/soorten lakken van voertuigen.

Producten die deze normering dragen kunnen dus reinigingsmiddelen zijn, maar u kunt erbij ook denken aan luchtverfrissers of ruitensproeiervloeistoffen (antivries). Alles is er bij deze producten op gericht om het voertuig zo schoon, aangenaam, bruikbaar, veilig en hygiënisch mogelijk te houden. Zo laten deze producten geen strepen achter en bevatten ze materialen waardoor de reiniging lang actief is. De reinigingsmiddelen die bruikbaar zijn voor de reiniging van bussen, auto’s of vrachtwagens lossen snel op in water en bevorderen op die manier een snelle en actieve reiniging. De producten zijn zowel geschikt voor handmatige reiniging als veelal ook voor machinale toepassing in bijvoorbeeld schuimapparatuur of hogedrukapparatuur.

Producten voor de reiniging van de buitenkant van de auto, bus of vrachtwagen bevatten een geconcentreerde was, waardoor het droogzemen van het voertuig vergemakkelijkt wordt. De werking van deze was blijft wederom lang actief, waardoor vervuiling minder snel aan de lak van het voertuig zal hechten. Krachtige (alkalische) reinigers tasten op hun beurt staal, aluminium, kunststoffen en legeringen niet aan. Zoals gesteld doen producten met deze normering er dus alles aan om uw voertuig in optimale staat te behouden.