Effective

Deze normering wordt gedragen door SURE producten. De natuurlijke reinigingsproducten met Effective normering verzekeren veiligheid en duurzaamheid zonder afbreuk te doen aan de prestaties. Door strenge testen worden superieure prestaties namelijk gegarandeerd. Het is tevens gebaseerd op de expertise en wereldwijde ervaring van Diversey in het ontwikkelen van toonaangevende reinigingsoplossingen. Alle producten maken gebruik van plantaardige formules om een compleet assortiment milieuvriendelijke reinigingsproducten te creëren die werken. Daar komt het woord effectiviteit vandaan in deze normering. Deze normering verzekert u ervan dat u eenvoudige en efficiënte resultaten behaalt met een reinigingsproduct die dit label draagt. Dit komt omdat er een correcte dosering plaatsvindt door (gesloten en intuïtieve) verdeel- en doseersystemen, wat zorgt voor gecontroleerde kosten. Er is namelijk geen sprake van onder- of overdosering, wat maakt dat u de meest effectieve en efficiënte schoonmaak verzorgt. Daarnaast bieden SURE-producten met Effective normering alles wat u nodig heeft voor de dagelijkse schoonmaak en persoonlijke verzorging. U kunt erdoor doeltreffend, ofwel effectief, aan de slag gaan elke dag. Andere factoren die hiervoor zorgen, zijn de kleurgecodeerde etikettering die de SURE-producten dragen en het feit dat er minimale training vereist is voor gebruik van reinigingsproducten met Effective normering.

Producten met dit label zorgen dus dat u gerust kunt zijn en eenvoudig duurzaam en effectief schoonmaken kunt (laten) beoefenen, binnen uw bedrijf of in persoonlijke sferen. Dit zorgt weer voor consistente reinigingsprestaties, ongeacht wie de reiniging verzorgt. Daarnaast zorgt het voor een hogere gast- en medewerkerstevredenheid, en daarmee weer voor een verbeterde merkreputatie.

Wat de SURE-producten tot slot ook effectief maakt, is dat deze ontworpen zijn voor de laagste gevaarlijkheidsklasse. Daarom beveiligt u hiermee uw medewerkers en het milieu uiterst gemakkelijk. De producten bevatten namelijk geen gevaarlijke ingrediënten en daarom is het niet nodig om handschoenen of veiligheidsbrillen te dragen tijdens het reinigen. Alles is er dus op gericht om een zo’n effectief en efficiënt mogelijke schoonmaak te garanderen.