Haca aluminium middenladder 4 sporten

Art: 0044
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Voor grote hoogtes
  • In hoogte verstelbaar

Bijbehorende producten

Omschrijving

Mocht u dit product bestellen dan bestelt u alleen het middelste deel van de ladder. Bent u geïnteresseerd in de hele ladder klik dan hier.

Deze Haca aluminium middenladder 4 is perfect als u voor stabiliteit en duurzaamheid kiest. Deze ergonomisch ontworpen ladder is vervaardigd uit een hoogwaardig aluminium om een betrouwbaar gebruik en solide stevigheid te garanderen. Met vier duurzame punten is hij opmerkelijk licht en biedt hij een optimale balans bij het opklimmen of afdalen zonder angst voor uitglijden. Hij heeft ook een comfortabele antislipvoet die een extra beschermingslaag biedt tegen eventuele valpartijen. Bovendien kan deze robuust geconstrueerde ladder met gemak tot 330 pond aan gewicht dragen.

Welke taak u ook uitvoert, met deze ladder zit u altijd goed. Hij kan worden gebruikt voor het schilderen van muren en plafonds, het plaatsen van decoratieve verlichting in kleine ruimtes, het installeren van armaturen in huis, het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen of het gemakkelijk bereiken van bovenste planken. Dankzij het compacte formaat past hij gemakkelijk door nauwe ruimtes, waardoor hij veel handiger is dan traditionele ladders.

Hoe kiest u de juiste ladder?

Er zijn verschillende soorten ladders beschikbaar, waaronder reformladders, telescopische ladders en rechte ladders. Maar hoe zien deze ladders er precies uit en welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ontdek het allemaal in ons blog "De juiste ladder kiezen".

Technische gegevens

Eigenschap Ongecoat