Chloorbleekloog Natriumhypochloriet

Art: 0074310
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Material Safety Data Sheet ENU
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Effectief

Omschrijving

Chloorbleekloog is een oplossing van natriumhypochloriet, ook wel bekend als zoutzuurbleekloog of gewoon bleekloog. Het is een krachtig desinfectiemiddel en bleekmiddel dat vaak wordt gebruikt als industriële toepassingen. Natriumhypochloriet (NaOCl) is een effectief middel voor reiniging en desinfectie. Het wordt op grote schaal toegepast voor oppervlaktereiniging, bleken, stankbestrijding en desinfectie van zwemwater.

Is natriumhypochloriet hetzelfde als chloor?

Natriumhypochloriet is de chemische stof die wordt gebruikt om chloorbleekloog te maken. Het is een zoutvorm van hypochloriet, een verbinding die chloor bevat. Dus, in essentie is natriumhypochloriet een vorm van chloor. Het kan worden gemaakt door chloor te laten reageren met natriumhydroxide, wat een alkalische stof is.

Natriumhypochloriet is dat gevaarlijk?

Natriumhypochloriet is een gevaarlijke stof als het niet correct wordt gebruikt of opgeslagen. Het kan irritatie veroorzaken aan de ogen, huid en luchtwegen als het in contact komt met deze delen van het lichaam. Het kan ook schade veroorzaken aan kleding en andere huishoudelijke voorwerpen als het niet correct wordt gebruikt. Het is belangrijk om altijd veiligheidsmaatregelen te nemen wanneer u met chloorbleekloog werkt, zoals handschoenen en een bril dragen en goed ventileren.

Positieve punten

+ Krachtig desinfectiemiddel
+ Effectief middel voor reiniging en desinfectie

Technische gegevens

Inhoud: 150gr p/ltr
Totale inhoud: 20 liter

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.