Unger raamwisser set starterkit incl. wisser inwashouder inwashoes en 18ltr emmer

Art: 013
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Ergonomische 2-componenten grepen
  • De handvaten zijn goed aansluitbaar op telescoopstelen
  • De basis benodigdheden voor iedere professionele glazenwasser

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022

Bijbehorende producten

Unger Ergotec 25cm invochtwisserhouder
25 cm
35 cm
45 cm
Unger Microstrip inwashoes 25cm
25 cm
35 cm
45 cm
55 cm

Omschrijving

Unger raamwisser set de perfecte reinigingsoplossing voor al uw ramen en glazen oppervlakken. Deze professionele starterkit bevat alles wat u nodig heeft om de schoonmaakklus goed te klaren, het is een geweldige optie voor zowel bedrijven als huishoudens.

De ErgoTec wisser heeft een zachte ergonomische handgreep die comfortabel in de hand ligt, zodat u meer controle hebt over het reinigen van bijvoorbeeld vensterbanken, kozijnen en dorpels. Dankzij de S-Rail technologie kunnen de rubbers in een handomdraai worden verwisseld voor maximale efficiëntie!

Optimaliseer uw glasreiniging met de Wash-In Houder van ErgoTec. Deze tweedelige handgreep maakt het gemakkelijker om snel grotere oppervlakken te behandelen zonder uw handen of armen te vermoeien. Voor de vuilere klussen gebruikt u de Microstrip Soaking Cover die met klittenband aan de houder vastzit. Deze sterk absorberende doek, gemaakt van microvezelmateriaal, kan worden gewassen zodat hergebruik eenvoudig en probleemloos is.

Geen enkele glasreinigingsset is compleet zonder een emmer, en daarom hebben wij er een in de onze! Deze plastic emmer van 18 liter is voorzien van handige plastic onderdelen voor het deponeren van inwassers, wissers en meer - elk hulpmiddel bij de hand wanneer u het nodig hebt!

Positieve punten

+ De basis benodigheden voor iedere professionele glazenwasser
+ Ergonomische 2-componenten grepen
+ De handvaten zijn goed aansluitbaar op telescoopstelen

Toepassing

Raamwisser set voor de professionele en huisglazenwasser. 

Technische gegevens

Materiaal Vezels inwashoes: 100% Polyethyleen
Ondersteunend materiaal inwashoes: 100% polyamide
Materiaal overige artikelen: Kunststof
Inhoud: 18 liter
Vochtopname: 6x het gewicht van de inwashoes
Lengte: 35 cm
Raamwisser set inhoud: Inwashouder, Inwashoes, Wisser & Emmer

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draag Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken. Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Unger

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment glasbewassingsartikelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Unger
Materiaal Polyamide