Molykote food machinery spray oil 400ml

Art: 02265
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Goede bescherming tegen corrosie
  • Geschikt voor langdurige smering
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie

Omschrijving

Molykote Food Machinery Oil Spray is een veelzijdige minerale olie in spuitbusvorm, speciaal ontworpen voor de smering van mechanische componenten in voedsel- en drankverwerkingsapparatuur. Dit product is ideaal voor toepassingen in de voedingsmiddelen-, farmaceutische en vergelijkbare industrieën. Het biedt een reeks voordelen, waaronder gemakkelijk gebruik, uitstekende penetratie-eigenschappen, hoge corrosiebescherming en een aanzienlijke belastbaarheid.

Wat dit product nog aantrekkelijker maakt, is dat het voldoet aan de strenge voorschriften van de FDA-regulering 21 CFR 178.3570 en de USDA H1-classificatie voor incidenteel contact met voedingsmiddelen. Hierdoor kan het veilig worden toegepast in omgevingen waarin voedselcontact onvermijdelijk is, zonder de smaak of geur van producten te beïnvloeden.

Bovendien is Molykote Food Machinery Oil Spray geur- en smaakloos, waardoor het geen invloed heeft op de integriteit van voedsel- en drankproducten. Dit product draagt bij aan de betrouwbaarheid en kwaliteit van mechanische componenten in de voedingsindustrie, en is een essentiële keuze voor wie waarde hecht aan veilige en efficiënte smering in deze veeleisende omgevingen.

Kenmerken & voordelen

- Gemakkelijk te gebruiken
- Goede penetratie
- Hoge corrosiebescherming
- Hoge belastbaarheid
- Voldoet aan FDA-reglement 21 CFR 178.3570 en USDA H1
- classificaties voor incidenteel contact met voedingsmiddelen
- Geur- en smaakloos

Samenstelling

- Minerale olie
- Corrosieremmer
- EP-/AW-additief
- Drijfgas

Toepassing

Smering van mechanische onderdelen van voedsel- en drankverwerkingsapparatuur.

Hoe toe te passen

Goed schudden voor gebruik. Contactoppervlakken reinigen alvorens de spray aan te brengen.

Houdbaarheid & opslag

Specifiek voor spuitbusverpakking heeft dit product een bruikbare levensduur van 24 maanden vanaf de productiedatum wanneer het bewaard wordt tussen 5°C en 35°C in de originele, ongeopende container. Aangezien het een spuitbus betreft, dienen perforaties vermeden te worden, en dienen de containers weggehouden te worden van hitte, vonken en open vuur.

Molykote food machinery oil bestellen?

Molykote beschikt over een groot assortiment smeermiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Molykote