Dirks glazenwassersladder 2x7 optrede 30 cm

Art: 0207
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Horizontaal stavlak
  • Kunststof geleiding
  • Massief kunststof laddervoet
  • Optimale sport-boom verbinding

Omschrijving

De Dirks glazenwassersladder is het ideale gereedschap om zelfverzekerd en stabiel ramen schoon te maken. De stevige ladderbasis, gemaakt van polyvinylchloride, is duurzaam, oliebestendig en ozonbestendig. Dankzij de ergonomisch ontworpen sporten, die zich in een horizontale positie bevinden tijdens gebruik, ervaart u optimaal comfort terwijl u veilig op uw ladder staat. Bovendien kunt u de Dirks ladder soepel en gemakkelijk verschuiven dankzij de kunststof geleiders.

Het product heeft een verwijderbaar driedelig ontwerp met bovenrollen; het is ook voorzien van een coating met textuur zodat u meer grip hebt tijdens het werken, zodat u uw werk netjes kunt doen. Het heeft ook een innovatieve vouw- en uitklaptechniek die helpt bij het creëren van een optimale sport-boomverbinding voor langdurig gebruik. Met opties voor zowel 30 cm als 35 cm tussenruimte tussen de sporten kunt u de perfecte pasvorm voor uzelf kiezen, waardoor deze glazenwassersladder nog gemakkelijker te gebruiken is. De Dirks glazenwassersladder geeft u betrouwbaarheid en vertrouwen bij het klaren van zware klussen!

Positieve punten

+ Horizontaal stavlak
+ Kunststof geleiding
+ Optimale sport-boom verbinding
+ Volledig uitneembaar
+ Massief kunststof laddervoet

Hoe kiest u de juiste ladder?

Er zijn verschillende soorten ladders beschikbaar, waaronder reformladders, telescopische ladders en rechte ladders. Maar hoe zien deze ladders er precies uit en welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ontdek het allemaal in ons blog "De juiste ladder kiezen".

Dirks

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk Dirks
Materiaal Aluminium
Eigenschap Gecoat