Dirks glazenwassersladder 3x8 optrede 30 cm

Art: 0308
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Perfecte stevige grip
  • Verkrijgbaar in verschillende maten

Omschrijving

Dirks Glazenwassersladder: Innovatie en veiligheid in glasbewassing

De Dirks Glazenwassersladder staat bekend om zijn innovatieve design en ongeëvenaarde veiligheid in de glasbewassingssector. Met een praktische optrede van 30 cm biedt deze ladder uitzonderlijk comfort en stabiliteit tijdens uw werk.

Variabele grootte voor elke uitdaging

Of u nu te maken hebt met kleine of grote projecten, deze ladder past zich aan uw behoeften aan. De ladder is leverbaar in verschillende formaten, variërend van 3x7 sporten tot een indrukwekkende 3x16 sporten, waardoor het de ideale keuze is voor zowel particuliere als commerciële glasbewassingsklussen.

Hoe kiest u de juiste ladder?

Er zijn verschillende soorten ladders beschikbaar, waaronder reformladders, telescopische ladders en rechte ladders. Maar hoe zien deze ladders er precies uit en welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ontdek het allemaal in ons blog "De juiste ladder kiezen".

Ontworpen voor duurzaamheid en comfort

De Dirks Glazenwassersladder is niet alleen ontworpen voor veiligheid en functionaliteit maar ook met oog op comfort. De 30 cm optrede zorgt voor een gemakkelijke beklimming, terwijl de robuuste constructie garandeert dat de ladder bestand is tegen de zwaarste omstandigheden.

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk Dirks
Materiaal Aluminium
Eigenschap Gecoat