3M Marine kit 5200FC verlijmende kit 295ml

Art: 06520
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Goede hechting en sterke lijmlaag
  • Zeer sterk

Bijbehorende producten

Omschrijving

De 3M™ Mariene kit 5200 is een krachtige en duurzame oplossing die zowel boven als onder de waterlijn zijn sterkte behoudt. Deze kit staat bekend om zijn flexibiliteit, wat betekent dat het bestand is tegen structurele bewegingen zonder problemen te veroorzaken. Het is ook zeer weerbestendig en kan moeiteloos omgaan met de invloeden van zout water.

Deze kit absorbeert effectief materiaalspanning die wordt veroorzaakt door schokken, trillingen, uitzetten of krimpen. Dit maakt het geschikt voor diverse toepassingen, zoals het hechten van een glasvezeldek op een glasvezelromp, het bevestigen van hout op glasvezel, het monteren van patrijspoorten en dekbeslag, en zelfs het verbinden van motoren met het dwarsdeel van een glasvezelboot. Het is ook ideaal voor het afdichten van rompnaden boven en onder de waterlijn, behuizingsverbindingen van kielzwaarden, en tal van andere maritieme toepassingen.

De 3M™ Mariene kit 5200 is gemakkelijk aan te brengen met een handmatig kitpistool en zakt niet in of stroomt niet weg in zowel verticale als horizontale naden. Het biedt een zeer hoge sterkte en waterdichte hechtingen, en bereikt zijn volledige verwerkingssterkte binnen 48 uur. Met dit sterke en flexibele polyurethaanpolymeer kunt u vertrouwen op duurzame en betrouwbare verbindingen voor al uw maritieme behoeften.

Technische gegevens

Merk 3M