Vikan koppelstuk

Art: 0705
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Het product heeft een ergonomisch design

Omschrijving

De Vikan-koppeling is de perfecte oplossing voor al uw slangaansluitingen. Dit topproduct is ontworpen om twee 1/2" slangen veilig met elkaar te verbinden, zodat u elke keer kunt vertrouwen op een sterke, veilige verbinding. Dankzij de hoogwaardige constructie en duurzame duurzaamheid zal deze koppeling zorgen voor een zorgeloze werking.

De Vikan-koppeling is speciaal ontworpen om slangen van dezelfde grootte te verbinden en wordt geleverd met een groot aantal accessoires die geschikt zijn voor verschillende druk- en temperatuurinstellingen. In welke toepassing of omgeving u hem ook moet gebruiken, u hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een veilige verbinding. Met een lekdichte pasvorm en deskundig vakmanschap zal de Vikan-koppeling uw apparatuur jarenlang probleemloos laten werken.

Vergeet ingewikkelde installatieprocessen met de Vikan-koppeling; draai de kartelmoer gewoon met de klok mee tot hij vastzit. En hij is niet alleen eenvoudig te installeren, maar het volledig geteste ontwerp garandeert maximale sterkte en betrouwbaarheid; zo kunt u er zeker van zijn dat uw apparatuur niet zal lijden onder voortijdige slijtage of verzwakking als gevolg van een inferieure verbinding.

Technische gegevens

Materiaal: Verchroomd messing
Breedte: 67 mm
Lengte/Diepte: 160 mm
Netto gewicht: 0,05 kg
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 70°C
Minimale gebruikstemperatuur: -30°C

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Stelen en benodigdheden. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan