Martor Secunorm Multisafe veiligheidsmes

Art: 08152
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Symbolen

Tweevoudig snijvlak Tweevoudig snijvlak Bevestigingsoog secumax Bevestigingsoog secumax Drielaags karton Drielaags karton Hoogste slijtvastheid Hoogste slijtvastheid Hoge veiligheid Martor Hoge veiligheid Martor Kunststofbanden Kunststofbanden leder leder Links en rechtshandig Links en rechtshandig mesjeswissel met gereedschap mesjeswissel met gereedschap Niet geweven stof Niet geweven stof plakband plakband PVC PVC Rol schoonsnijden Rol schoonsnijden Rubber Rubber snijdiepte 22 snijdiepte 22 tapijt tapijt Snij vilt Snij vilt Snij Textiel Snij Textiel volledig metaal volledig metaal

Omschrijving

De Martor Secunorm Multisafe heeft een eenvoudig robuust design. Dankzij het lange mesje is de Martor Secunorm Multisafe in staat om vrijwel alle materialen te snijden.

Secunorm

De duimen omhoog voor hoge veiligheid. Zodra u met het snijden begint, laat u de schuifknop los. Zo verdwijnt het mesje na het snijden meteen weer in de greep.

Martor heeft drie verschillende veiligheidstechnieken:
*** Secumax: een volledig verborgen mes.
** Secupro: trekt volledig automatisch het mes in.
* Secunorm: voor het automatisch intrekken van het mes

Robuust design

Zoals u kunt zien en voelen is de SECUNORM MULTISAFE extreem stabiel. En toch is de SECUNORM MULTISAFE flexibel, omdat u een groot aantal verschillende mesjes kunt gebruiken. Dit produkt is geschikt voor vele snijwerkzaamheden, behalve voor krachtig snijden.

Van solide metaal

De SECUNORM MULTISAFE lijkt uit één stuk gegoten te zijn. Om meer precies te zijn, gegoten uit zink. Voor bepaalde industrieën, bijv. de voedingsindustrie, is het produkt ook ongelakt verkrijgbaar.

Schuif aan bovenzijde

Met de rechter- of de linkerhand? Links én rechts is het antwoord! De metalen schuifknop bevindt zich aan de bovenzijde van de houder en kan zo eenvoudig met de duim worden bediend.

Mes tweemaal te gebruiken

Alvorens het mesje te vervangen kunt u dit omkeren. Dit verdubbelt het gebruik van het mesje en reduceert het verbruik. Uw SECUNORM MULTISAFE zal weer als nieuw snijden.

Oog om te bevestigingen

Bij de klassieker SECUNORM MULTISAFE bent u al lang gewend aan een oogje, waarmee u uw mes heel eenvoudig en veilig kunt bevestigen.

Technische gegevens

Merk Martor