HeltiQ brandwonden gel 118ml

Art: 1200402
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Inzetbaar voor meerdere toepassingen
  • Veilig in gebruik

Symbolen

Folie PET fles Folie PET fles

Bijbehorende producten

Omschrijving

HeltiQ Brandwondengel, een hydrogel die als eerste hulp dient bij de behandeling van zowel eerste- als tweedegraads brandwonden veroorzaakt door vuur, stoom, hete vloeistoffen, stralingswarmte en andere niet-chemische warmtebronnen. Deze gel werkt verkoelend, verzachtend en trekt de hitte uit de wond weg. Het is een waardevolle optie in situaties waar geen water beschikbaar is, en het kan tevens een aanvulling zijn op het koelen met zacht stromend, lauwwarm water.

HeltiQ Brandwondengel overstijgt zijn toepassing op brandwonden alleen: het is ook geschikt bij zonnebrand en voor het behandelen van wonden en schaafplekken ontstaan door contact met kunstgrasbanen of gymzaalvloeren. Met een hydraterende eigenschap draagt de gel bij aan zachte en soepele huid, wat wondgenezing bevordert. Deze veelzijdige gel is veilig voor kinderen vanaf 6 maanden en voor volwassenen.

Gebruiksaanwijzing

1. Verdeel een royale laag gel over de verbrande plek. Niet inwrijven.
2. Laat de gel 30 tot 50 minuten inwerken. Indien gewenst dek de brandwond af.
3. Herhaal indien nodig.

Bewaaradvies en houdbaarheid

Bewaar de brandwondengel op omgevingstemperatuur. Houd het buiten het bereik en het zicht van kinderen.
De gel heeft een houdbaarheid van 5 jaar vanaf de productiedatum. De vervaldatum/houdbaarheidsdatum van de brandwondengel is te vinden op het etiket.

HeltiQ

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment wondverzorging. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk HeltiQ