Martor Secumax 150 veiligheidsmes

Art: 15000108
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Symbolen

tweelaags karton tweelaags karton Tweevoudig snijvlak Tweevoudig snijvlak Bevestigingsoog secumax Bevestigingsoog secumax Folie en papierbanen Folie en papierbanen Garen koord Garen koord Goederen in zakken Goederen in zakken Geen mesjeswissel Geen mesjeswissel Hoge slijtvastheid Hoge slijtvastheid Hoogste veiligheid Hoogste veiligheid kunststofbraam kunststofbraam Links en rechtshandig Links en rechtshandig plakband plakband Plakbandritser Plakbandritser Schraapbereik Schraapbereik snijdiepte 6 snijdiepte 6 Snij vilt Snij vilt Uitermate ergomisch Uitermate ergomisch wikkelfolie wikkelfolie

Omschrijving

Disposable, veilig, ergonomisch.

De SECUMAX 150 kan elke uitdaging aan. Hoogste veiligheidsniveau: het veilig verborgen mesje komt niet eens in de buurt van uw handen of de goederen. Een hoge mate van veelzijdigheid: snijden, schrapen, openen... zonder een mes te gebruiken. Het hoogst mogelijke comfort: de SECUMAX 150 is zeer ergonomisch van vorm en met zijn 24 gram zeer licht. Kortom: het snijgereedschap waarop u lang gewacht heeft.

Secumax:

Het betekent dat u beschermt bent met de hoogste graad aan veiligheid tegen snij-ongevallen en tegen beschadiging van goederen. Het mesje ligt niet bloot maar is afgeschermd van mens en goederen.

Martor heeft drie verschillende veiligheidstechnieken:
*** Secumax: een volledig verborgen mes.
** Secupro: trekt volledig automatisch het mes in.
* Secunorm: voor het automatisch intrekken van het mes.

Drie-in-één meskop

De SECUMAX 150 is een bijzonder veelzijdig mes. Men kan er niet enkel mee snijden. Men kan er ook plakband mee openen en tevens overtollige substanties wegschrapen van gladde oppervlakken.

Veilig verborgen mes

Het veiligheidsmes behoeft geen scherpe mespunt. De snijkop is zo smal en de snijkanten zo breed dat men op een veiligere manier gemakkelijk tweelaags karton en nog veel meer kan snijden.

Uitstekend geleidende zij-oppervlakken

Nog een reden waarom de SECUMAX 150 zo makkelijk karton snijdt? De vormgeving aan de voorzijde helpt u makkelijker en effectiever diagonaal te snijden.

Geen mesjeswissel

De SECUMAX 150 is een wegwerpmes. Dus zal het mesje niet zoek raken en kunt u zich niet verwonden
bij het vervangen ervan. Eenvoudig weggooien bij het huishoudelijk afval.

Ergonomische vorm

Rechts- of linkshandig? Het mes is geschikt voor beide. De SECUMAX 150 past in elke hand. Het comfortabele design vertaalt zich in de licht gebogen buitenranden en de gripvaste structuur.

Technische gegevens

Merk Martor