Unger Hiflo nLite hybride 32mm uitbreidingselement segment 1

Art: 17277
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Gele markering
  • Uitbreidingselement

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022

Omschrijving

Unger Hiflo nLite hybride 32mm is een uitbreidingselement van segment 1. De opvallende gele markering op het einde van de uitbreidingssteel dient als waarschuwing zodat de steek niet te ver uitgetrokken wordt. Door middel van het uitbreidingselement kan voor elke werkhoogte de perfecte steel worden samengesteld.

Positieve punten

+Uitbreidingselement
+Gele markering

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Met als resultaat dat Unger is onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Unger

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Unger