Industriezout 25kg (strooizout fijn)

Art: 242000
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Efficiënt
  • Hoogwaardige kwaliteit van het materiaal

Omschrijving

Vacuüm industriezout is een specifieke variant van industriezout die wordt verkregen door het zout te zuiveren en te drogen onder vacuümcondities. Het vacuümproces zorgt voor een hogere zuiverheid en een lagere vochtigheid van het zout, waardoor het geschikt is voor gebruik in veeleisende industriële toepassingen.

Toepassingen

-Waterbehandeling: Industriezout wordt gebruikt bij waterzuiveringsinstallaties om mineralen te verwijderen, zoals calcium en magnesium, die de efficiëntie van industriële processen kunnen belemmeren.

-Chemische productie: Het wordt gebruikt als grondstof in de productie van verschillende chemicaliën, zoals chloor, natriumhydroxide en zwavelzuur.

-Metaalverwerking: Industriezout wordt gebruikt bij het reinigen, ontvetten en passiveren van metalen voorafgaand aan de verdere verwerking.

-Weg- en ijzelbestrijding: In koudere periodes wordt industriezout vaak gebruikt om wegen en trottoirs ijsvrij te houden door het smelten van ijs en sneeuw.

-Voedselverwerking: In sommige gevallen kan industriezout worden gebruikt in de voedselverwerkingsindustrie voor conservering, pekeloplossingen en bij de productie van bepaalde voedingsmiddelen.

-Zwembadzout Zwembadzout wordt gebruikt in zwembaden met zoutelectrolyse-systemen. Deze systemen gebruiken zwembadzout om chloor te genereren en het water te desinfecteren.

Technische gegevens

Inhoud: 25 kg

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers.