Altrex TL Smartup Active telescoopladder 1x13

Art: 500336
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Compact
  • Eenvoudig in gebruik
  • Soft closing

Symbolen

Hoogste veiligheid Hoogste veiligheid

Omschrijving

Ontdek de veelzijdige Altrex TL Smart Up Active telescoopladder, een perfecte keuze voor professionele klussen. Met zijn diepe sporten van 65 mm biedt deze ladder een comfortabel en veilig stavlak voor al uw werkzaamheden. De TL Smart Up Active is een robuuste telescopische ladder die gemakkelijk en compact op te bergen is. Dankzij het telescopische ontwerp kun je de ladder eenvoudig uitschuiven naar de gewenste werkhoogte en vervolgens weer compact inklappen voor opslag. Dit maakt hem ideaal voor situaties waarin ruimte een beperkende factor is.

Veiligheid staat voorop bij de TL Smart Up Active. De ladder is uitgerust met de innovatieve soft close technologie, waardoor het inschuiven veilig en gecontroleerd verloopt. Met slechts één handeling ontgrendel je de hele ladder en deze schuift automatisch in met het ABS Soft Close systeem. Dit beschermt je vingers en zorgt voor een soepele en geleidelijke beweging. De stabiliteitsbalk en antislip voeten van de TL Smart Up Active garanderen een stevige en stabiele basis, zodat je met vertrouwen kunt werken. Of je nu bezig bent met zwaardere klussen of professionele werkzaamheden, deze ladder biedt de ondersteuning die je nodig hebt.

Naast zijn functionaliteit is de TL Smart Up Active ook zeer compact op te bergen. Ingeschoven neemt hij minimale ruimte in beslag, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen in je schuur, kast of zelfs in de auto. Kies voor gemak, veiligheid en veelzijdigheid met de Altrex TL Smart Up Active telescoopladder. Met deze ladder ben je klaar voor elke klus, waar dan ook. Bestel vandaag nog en ervaar het gebruiksgemak en de duurzaamheid van deze topkwaliteit telescoopladder.

Technische gegevens

Sporten: 1x13
Opberglengte: 95cm
Uitgeschoven lengte: 4,84 meter
Gewicht: 16,80 KG

Hoe kiest u de juiste ladder?

Er zijn verschillende soorten ladders beschikbaar, waaronder reformladders, telescopische ladders en rechte ladders. Maar hoe zien deze ladders er precies uit en welke is het meest geschikt voor uw werksituatie? Ontdek het allemaal in ons blog "De juiste ladder kiezen".

Altrex

Het merk Altrex beschikt over een volledig assortiment ladders. Bekijk hier het assortiment. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een mail of bel één van onze medewerkers.

Technische gegevens

Merk Altrex