Taski plumeau met telescoopsteel

Art: 500910
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Een langere plumeau's met telescoop functie
  • Duurzaam uitschuifsysteem

Symbolen

Folie LDPE Plastic Folie LDPE Plastic

Omschrijving

Een uitschuifbare plumeau met telescoopsteel is een handig hulpmiddel voor diverse huishoudelijke schoonmaakklussen. Wat deze plumeau zo praktisch maakt, is zijn telescopische steel, waarmee u de lengte kunt aanpassen aan uw behoeften. Of u nu stof wilt verwijderen van hoge plafonds, bovenop kasten, op lampen of in hoeken en kieren, de telescopische functie zorgt ervoor dat u er gemakkelijk bij kunt zonder te hoeven bukken of op een ladder te klimmen. Dit maakt het schoonmaken niet alleen effectiever, maar ook veel veiliger.

De plumeau zelf is vervaardigd van zachte lamswol, een natuurlijke vezel die bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen als het gaat om het aantrekken en vasthouden van stof en vuil. In tegenstelling tot sommige andere materialen, zoals synthetische vezels, veroorzaakt lamswol geen krassen of beschadigingen op oppervlakken. Hierdoor kunt u stof afnemen zonder het simpelweg te verplaatsen of in de lucht te laten zweven. Het resultaat is een schonere en gezondere leefomgeving.

Een uitschuifbare plumeau is een praktisch schoonmaakhulpmiddel dat u tijd en moeite bespaart bij het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen. Het is een must-have voor iedereen die streeft naar een schoner en gezonder huis, zonder gedoe of verspilling.

Technische gegevens

Merk Taski
Materiaal Wol