Vikan draadborstel 50mm RVS hygiënisch wit medium

Art: 5379
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Product sheet ENU
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Flexibel
  • Geschikt voor kleine ruimtes
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Vikan buisborstel is een veelzijdig en essentieel gereedschap voor diverse reinigingstaken. Deze borstel is ideaal voor de interne reiniging van leidingen, kanalen, kranen, vulbuizen, flessen, trechters en andere moeilijk bereikbare oppervlakken. De borstelharen zijn sterk genoeg om hardnekkig vuil te verwijderen, terwijl ze zacht zijn voor de werkoppervlakken. Een voorgevormd handvat zorgt voor een comfortabele grip die niet wegglijdt, zelfs niet als hij nat is.

Deze buisborstel kunt u makkelijk opbergen met de Vikan rubber klem. De rubber klem van Vikan is ontworpen om schoonmaakgereedschap zonder ophanggat op te hangen. De rubber klem is eenvoudig te demonteren voor reiniging of vervanging. Deze klem, is net zoals de borstel in meerdere kleuren te verkrijgen.

Technische gegevens

Stijfheid van de borstelharen: Medium
Materiaal: Polypropyleen, Polyester en RVS
Breedte: 50 mm
Productdiameter: 50 mm
Lengte/Diepte: 500 mm
Netto gewicht: 0,09 kg.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Draadborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Rood
Materiaal RVS