Vileda MicroRoll microvezeldoeken op rol wit 35x25cm 200st

Art: 644
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Hoog absorptie vermogen
  • Hoge kwaliteit papier

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Vileda MicroRoll is vervaardigd uit eindeloze, flinterdunne microvezels, een gepatenteerde technologie van Vileda met unieke eigenschappen.

De Vileda MicroRoll disposable doeken zijn op maat voorgeperforeerd en op rol. Geen hygiënezorgen gerelateerd aan kruisbesmetting, geen investeringskosten in wasfaciliteiten, hoge reinigingsresultaten met meer dan 99% bacteriënverwijdering.

Hygiëne & veiligheid
De MicroRoll is de eerste disposable doek die een 100% microvezel reinigingsprestatie biedt. Geen contaminatiezorgen en alle reinigingsvoordelen van microvezels. Onafhankelijke testen door microbiologische laboratoria tonen aan dat het niveau van aanwezige bacteriën aanzienlijk vermindert. Een reductie tot 99,9% in één handeling, zonder het gebruik van desinfectanten en reinigingsmiddelen.

Lage investeringskosten
Alle voordelen van microvezels voor een disposable prijs.

Gebruik
De MicroRoll is een non-woven microvezel disposable doek. Streeploze resultaten zonder nadrogen worden behaald in één handeling. De MicroRoll is uitermate geschikt voor het schoonmaken van delicate oppervlakken zoals ramen en spiegels.
De MicroRoll levert de beste resultaten in combinatie met de spraymethode. De doek is geschikt voor disposable gebruik in de gezondheidszorg en alle andere objecten met hoge hygiëne eisen.

MicroRoll 110: wit

Technische gegevens

Merk Vileda
Materiaal Microvezel

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren