Vikan spatelblad nylon met steelaansluiting wit

Art: 7011
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Omschrijving

Dit hoogwaardige product is ideaal voor het mengen van grote hoeveelheden vloeibaar of halfvast voedsel. Met een dunne scherpe rand, ontworpen om het werk net dat beetje makkelijker en efficiënter te maken. Dit duurzame product is sterk genoeg om bestand te zijn tegen schurende oppervlakken, maar let op: door stoten tegen harde voorwerpen kan de randen van de schraper beschadigen, dus regelmatige inspectie en tijdige vervanging van de schraper wordt aanbevolen om het risico van verontreiniging door vreemde voorwerpen te minimaliseren.

Technische gegevens

Materiaal: Polyamide
Breedte: 110 mm
Lengte/Diepte: 220 mm
Netto gewicht: 0,14 kg.
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 175 °C

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Werkborstels. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Wit
Materiaal Polyamide

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren