Taski Ergodisc 1200 ultra high speed machine

Art: 8004660
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Omschrijving

Productomschrijving

Ergonomisch in gebruik
Dankzij de anatomisch gevormde handgreep en de verstelbare steel is de TASKI ergodisc 1200 ergonomisch in gebruik. De machine geeft weinig tot geen trillingen en heeft een laag geluidsniveau. Door de Soft Start karakteristieken is de machine eenvoudig te beheersen.

Veilig voor de gebruiker
Door de gesloten handgreep van de TASKI ergodisc 1200 worden de handen beschermd. De tweevoudige startbeveiliging en dubbele isolatie zorgen voor een veilige werkomgeving voor de gebruiker.

Eenvoudige bediening
Men behoeft weinig training voor gebruik van de TASKI ergodisc 1200. Door de eenvoudige bediening kan men makkelijk en snel aan de slag. De accessoires zijn zonder gereedschap te bevestigen. De opklapbare steel zorgt voor eenvoudig transport en opslag van de machine.

Productiviteit
Door het gebruiksgemak en de ultrahoge snelheid van de TASKI ergodisc 1200 bent u verzekerd van glanzende anti-slip vloeren in korte tijd.
De TASKI ergodisc 1200 heeft een grote werkbreedte (50 cm / 20 inch) en verwijderd gemakkelijk loopstrepen. Hierdoor is de TASKI ergodisc 1200 de ideale machine voor het reinigen van grote oppervlakken.

Eigenschappen

Zuigaggregaat en zuigkraag: de combinatie van het zuigaggregaat en de zuigkraag biedt u de ideale oplossing ter voorkoming van stof.
Centrale toediening chemie: de reinigingsoplossing wordt via het centrum van de pad toegediend. Hierdoor wordt de gehele oppervlakte van de pad gebruikt. Standaard wordt de TASKI ergodisc 1200 met een electrisch spray-apparaat uitgerust.
Optimale vloerdruk: de vlottende padhouder geeft een constante werkdruk en maakt dat de machine gebruikt kan worden op onregelmatige en oneffen oppervlakken.
Stevigheid: TASKI ergodisc 1200 is onderdeel van een innovatieve range van éénschijfsmachines. Hoogwaardige materialen geven een robuuste, schokabsorberende machine met een lange levensduur en lage onderhoudskosten.
Alle TASKI ergodisc machines worden standaard geleverd met 2 jaar garantie op fabricage- en/of montagefouten.

Positieve punten

+ Ergonomisch in gebruik
+ Veilig voor de gebruiker
+ Eenvoudige bediening
+ Veelzijdige toepassingen

Gebruiksaanwijzing

De TASKI Contact Pad kan onder alle verschillende typen TASKI machines en op alle waterbestendige vloeren worden toegepast.

Technische gegevens

Werkbreedte: 50 cm (20 inch)
Voltage / Frequentie: 230V,......220V/60Hz
Snelheid: 1200 rpm
Kabellengte: 25 m
Gewicht: 42 kg
Geluidsniveau: 57 dB(A)
Motorhoogte: 43 cm
Elektrische beschermklasse: I
Opgenomen vermogen: 1300 W
Goedkeuringen: CE, CB Test cert.,öve,sev; csa

Taski

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.    

Technische gegevens

Merk Taski
Eigenschap Netsnoer aangedreven

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren