Unger UniTec telescoopsteel 2x100cm

Art: OS210
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • De nummer 1 onder glazenwassers
  • Premium kwaliteit
  • Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Zeer stevig

Omschrijving

De UniTec 2-delige Telescoopsteel met snelsluiting is een handig hulpmiddel dat verkrijgbaar is in verschillende lengtes: 2x100cm, 2x150cm en 2x200cm. Deze telescoopsteel biedt diverse voordelen en eigenschappen die hem geschikt maken voor uiteenlopende toepassingen.

De telescoopsteel is opgebouwd uit twee delen, wat zorgt voor een flexibele lengteaanpassing. Het unieke kenmerk van deze telescoopsteel is de snelsluiting, die zowel aan de rechter- als de linkerkant kan worden vergrendeld. Hierdoor kunt u de steel eenvoudig verstellen en vergrendelen op de gewenste lengte.

Met een maximale stelenlengte van 4 meter, in combinatie met uw lichaamslengte, biedt deze telescoopsteel een indrukwekkende reikwijdte van meer dan 4 meter. Dit maakt hem ideaal voor taken waarbij u hooggelegen of moeilijk bereikbare gebieden moet schoonmaken of benaderen.

Of u nu bezig bent met huishoudelijke taken, schoonmaakwerkzaamheden in de professionele sector of andere klussen, de UniTec 2-delige Telescoopsteel met snelsluiting biedt de flexibiliteit en lengteaanpassing die u nodig heeft om uw werk efficiënt uit te voeren.

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Met als resultaat dat Unger is onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Unger

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk Unger
Kleur Groen
Materiaal Kunststof

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren