CaluClean poetsdoeken bont tricot T100

Art: 875
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • 100% gerecycled materiaal
  • Hoog absorptie vermogen
  • Zeer zachte poetsdoek

Omschrijving

CaluClean poetsdoeken bonte tricot T100 zijn verpakt in handzame dozen van 10 kilogram. De poetsdoeken zijn gemaakt van tricot materiaal (zowel wol, katoen als nylon) en de inhoud van de doos bestaat uit verschillende kleuren. De CaluClean poetsdoeken absorberen erg goed. Voorbeelden van vloeistoffen die zonder moeite worden opgenomen zijn olie en water. De poetsdoeken zijn zeer zacht, geven niet af en zijn oplosmiddelbestendig. Hiermee is de T100 poetsdoek bij uitstek geschikt voor omgevingen waar veel vuil, vet en olie voorkomt. De poetsdoek wordt veelal eenmalig toegepast en is een kostbesparende oplosssing voor een non-woven poetsdoek.

De CaluClean T100 poetsdoeken worden gemaakt van bijvoorbeeld oude kleding en lakens, die gewassen en versneden worden. De poetsdoeken bestaan dus uit 100% gerecycled materiaal wat betekent dat ze bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid afval. De verpakkingsdoos heeft aan één zijde een ronde opening waaruit de doeken stuk voor stuk uit de doos kunnen worden getrokken. De tricot stof voelt zacht en soepel aan en is daarmee goed toepasbaar bij het poetsen van een lak. Opzoek naar een stevigere poetsdoek met een hogere absorptievermogen? Kies dan voor de CaluClean poetsdoeken bont katoen T80.

Toepassing

Bestemd voor de industrie, werkplaatsen, (auto)garages, lakbedrijven en drukkerijen.

Pluspunten:

+ 100% gerecycled materiaal
+ Zeer zachte poetsdoek
+ Hoog absorptie vermogen

Technische gegevens

Inhoud: 1 doos met 10kg poetsdoeken
Afmetingen doos (LxBxH): 42x32x32cm
Kleur: gemengd (bont)

CaluClean

Onder het eigen Premium A+ label CaluClean fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakdoeken. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers. 

Technische gegevens

Merk CaluClean
Kleur Bont
Materiaal Tricot