CaluClean I1 blauw sproeiflacon leeg 650ml

Art: 877B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Lange levensduur

Bijbehorende producten

Spraytrigger blauw
Blauw
Rood
Geel
Groen

Omschrijving

De CaluClean I1 blauwe lege spuitfles is de perfecte keuze voor verschillende schoonmaakbedrijven. Deze spuitfles heeft een opdruk van het product: CaluClean I1 dagelijkse interieurreiniger. Onze transparante flessen van 600 ml zorgen voor een nauwkeurige dosering, zodat u meer controle hebt over de hoeveelheid product die u voor elke toepassing gebruikt. U kunt niet alleen verspilling voorkomen door onze lege spuitfles te gebruiken, maar u kunt er ook zeker van zijn dat uw product helpt om oppervlakken brandschoon te houden voor, tijdens en na elke toepassing. Dit product is ontworpen om herhaaldelijk gebruik te weerstaan en is perfect om langdurige kwaliteitsprestaties te leveren. De CaluClean I1 blauwe spuitfles leeg is gemakkelijk hervulbaar en heeft een sterk handvat dat gemakkelijk kan worden meegenomen in elke faciliteit of thuis, en is dus de ultieme keuze als het gaat om schoonmaakbenodigdheden.

Positieve punten

+ Heeft bij het juiste gebruik een hele lange levensduur
+ Effectief
+ Makkelijk doseerbaar

Technische gegevens

Kleur: transparant met blauwe opdruk
Verpakking: 1 flacon
Inhoud 600ml
Wordt geleverd zonder spraytrigger

CaluClean

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Doseersystemen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluClean
Materiaal Kunststof
Eigenschap Sanitair

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren