Vikan uitvoerslang 1,5mtr wit

Art: 9441
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Flexibel en toch sterk
  • Hoge hittebestendigheid

Omschrijving

De uitlaatslang van Vikan is het perfecte product voor iedereen die ervoor wil zorgen dat condensatie zich niet ophoopt in plafonds en leidingen. Onze hoogwaardige slang werkt in combinatie met condensatiewisser en handgreep en zorgt voor een effectieve afvoer. Dit is een veilige en zekere manier om ophopende condens te verwijderen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bedrijf of woning altijd vrij blijft van potentieel gevaar. Onze uitlaatslang is gemaakt van duurzaam materiaal, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging.

Positieve punten

+ Flexibel en sterk
+ Hittebestendig

Technische gegevens

Materiaal: PVC en Verchroomd messing
Breedte: 290 mm
Slang lengte: 1500 mm Lengte/Diepte: 1500 mm
Netto gewicht: 0,31 kg
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 40°C

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Doseersystemen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Wit

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren