Hartmann Sterillium med 500ml

Art: 9811843
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Eenvoudig toepasbaar op plaatsen met een hoger hygiëne risico
  • Uitstekend voor in de zorgsector

Bijbehorende producten

Omschrijving

Hartmann Sterillium med zorgt voor een veilige en effectieve desinfectie van hygiënische en chirurgische handen. Het bevat Sterillium, een bewezen huidverzorgingscomplex dat wereldwijd wordt vertrouwd in de gezondheidszorg. Met zijn volledige werkingsspectrum tegen Covid of norovirus in slechts 30 seconden, hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over de verspreiding van bacteriële infecties van hun handen naar anderen.

Bovendien wordt Hartmann Sterillium med zeer goed verdragen door de huid. Vrij van kleur- en geurstoffen, is dit product een geweldige optie voor mensen met een gevoelige huid die op zoek zijn naar een effectief desinfectiemiddel, omdat het speciaal is ontworpen om zacht te zijn voor de huid. Bovendien zorgt de uitstekende onmiddellijke werking ervoor dat de handen na elk gebruik onmiddellijk en volledig gedesinfecteerd zijn.

Positieve punten

+ Snel resultaat
+ Voor dagelijks gebruik
+ Effectief desinfectiemiddel
+ Goed te gebruikken in de zorgsector

Technische gegevens

Kleur: vrij van kleurstoffen
Geur: vrij van geurstoffen

Hartmann

Dit A-merk beschikt over een assortiment Desinfectiemiddelen en andere producten. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Hartmann

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren