Vikan schraper RVS blad met schroefdraad rood 100x205mm

Art: 4011R
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork

Omschrijving

De Vikan schraper is het perfecte gereedschap voor uw keuken. Dit roestvrijstalen blad is 10 cm breed, waardoor het ideaal is voor commerciële toepassingen, zodat geen enkele klus te moeilijk is. Door zijn grootte en handgreephouder heeft u een veilige grip die bestand is tegen alle soorten weerstand zonder weg te glijden. Bovendien, ontworpen voor catering en voedingsindustrie toepassingen, kunt u er zeker van zijn dat dit product voldoet aan alle relevante hoge kwaliteitsnormen van voedselveiligheid. Een geweldige aanvulling op elke keuken of werkplek zijn de 4 beschikbare kleuren in deze Vikan-serie, perfect voor kleurcodering van verschillende gebieden en vermindering van het risico van kruisbesmetting.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen en RVS
Breedte: 100 mm
Lengte/Diepte: 205 mm
Netto gewicht: 0,09 kg.
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 200°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 200°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 4 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Handschrapers en vloerschrapers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Oranje
Materiaal RVS
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren