Unger erGO Clean velcro mopset

Art: FAKT1
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Gebruiksaanwijzing NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022

Omschrijving

Unger erGO Clean Velcro mopset PRO
Ervaar de intuïtieve S-beweging met minimale krachtsinspanning: het supersnelle erGO! Clean vloerreinigingssysteem.

Schoonmaakwerkzaamheden worden meestal uitgevoerd onder enorme tijdsdruk en zijn fysiek zwaar. Van alle schoonmaakmedewerkers klaagt 40% over rug- en nekpijn, veroorzaakt door het tillen van zware emmers en het ontbreken van ergonomische materialen. Op de werkvloer gebeuren vaak kleine ongelukjes, zoals het morsen van vloeistoffen. Ook vervuiling door ingelopen straatvuil vraagt om een snelle oplossing. Met de UNGER erGO Clean kan ergonomisch en professioneel vuil van vloeren worden verwijderd. De erGo Clean is gebruiksklaar, waardoor de schoonmaakklus snel geklaard is!

Inhoud:
- 1x Telescoopsteel FASPL
- 1x Velcormophouder FAVMH
- 1x Velcro mop 40cm FAVMC
- 1x Tank 500ml FABTS
- 1x Set kleurcoderingsringen FAORS

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Technische gegevens

Merk Unger

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren