Soft Care Plus H41 5ltr

Art: 100985878
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Effectief
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie

Symbolen

Handen wassen Handen wassen

Omschrijving

Soft Care Plus H41 is een effectieve handzeep die ontworpen is om te beschermen tegen bacteriën. Dit ongeparfumeerde product is ideaal voor voedselverwerkende omgevingen en zorgt ervoor dat de handen schoon blijven zonder de smaak van voedsel te beïnvloeden.

Dankzij de geavanceerde formule bevat Soft Care Plus H41 zowel krachtige oppervlakteactieve stoffen die zorgen voor een uitstekende vuilverwijdering, emulgering van het verwijderde vuil en stabilisering van de emulsie, als Triclosan - een zeer effectief bacteriedodend middel tegen Gram-positieve en Gram-negatieve bacteriën op de huid. Dit ingrediënt garandeert een langdurige bescherming van de handen tegen bacteriën, zelfs na het wassen en drogen.

Soft Care Plus H41 biedt niet alleen een betrouwbare bescherming tegen bacteriën, maar voldoet ook aan de criteria van Nordic Swan Ecolabel en het EU Ecolabel: u kunt er dus zeker van zijn dat uw keuze ook een milieubewuste keuze is!

Positieve punten

+ Bevat Triclosan, een effectieve bactericide 
+ Effectieve en grondige reiniging 
+ Ongeparfumeerd (geschikt voor gebruik in omgevingen waar voedsel wordt verwerkt)

Gebruiksaanwijzing

Breng ÈÈn ‡ twee doseringen Soft Care Plus aan op de handen. Handen wassen met handwarm water. De handen afspoelen met water en goed droog maken. Droge handen zijn essentieel voor een goede handhygiÎne.

Technische gegevens

Kleur: groene visceuze vloeistof
pH: 5.5 (onverdund)
Relatieve dichtheid: 1.03 (20 graden)
Viscositeit (mPa.s; 25°C): ≈ 700
Geur: product specifiek

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.       

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Soft Care
Eigenschap Ongeparfumeerd

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren