Vikan handschraper nylon met schroefdraad blauw 100x235mm

Art: 4012B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem

Symbolen

Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork

Bijbehorende producten

Omschrijving

Vikans nylon schraper met schroefdraadhandvat is het ideale reinigingsgereedschap om hardnekkig vuil zoals gebak, chocolade en aangebrand voedsel los te maken van gladde oppervlakken. Het nylon blad is een perfect alternatief voor een roestvrijstalen blad als het gaat om meer kwetsbare of gevoelige oppervlakken, omdat het geen krassen maakt op apparatuur of transportbanden. Bovendien is dit bijzonder duurzame harde blad ook bestand tegen hete oppervlakken en kan het zonder problemen in intervallen van 2 minuten per keer worden gebruikt. De schraper kan op elke Vikan-steel worden besvestigd.

Technische gegevens

Materiaal: Polypropyleen en Nylon
Breedte: 100 mm
Lengte/Diepte: 205 mm
Netto gewicht: 0,07 kg
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 175°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 175°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Handschrapers en vloerschrapers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Geel
Eigenschap Food