Unger nLite Connect Ultra HiMod carbon uitbreidingssteel 2 elementen

Art: UH35G
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Voor grote hoogtes
  • Ultieme stijfheid
  • Uitbreidingselement

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022

Bijbehorende producten

Omschrijving

Ultieme hardheid
De nLite Connect Ultra HiMod Carbon Uitbreidingssteel is een uitbreiding voor de Basis watergeleidende telescoopsteel. De steel heeft de beste stijfheid, is superlicht en bestaat uit 4 elementen. Dankzij een materiaalhardheid van 760 GPa (gigapascal) blijft de steel ook op grotere hoogtes stabiel.

nLite
Biedt met 6 verschillende materiaalkwaliteiten de perfecte balans tussen gewicht en stijfheid. De 4-delige mastersteel kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met 2-delige uitbreidingsstelen in gebruik zijn, om de reikwijdte te verhogen. Het bijzondere hierbij is, ongeacht hoelang u de steel verlengt, dat de buitendiameter altijd gelijk blijft op 35 mm, een optimale maat voor comfortabel werken.

nLite Connect
De innovatieve nLite Connect serie combineert telescopische en modulaire elementen. Daarmee kan voor elke werkhoogte individueel de perfecte steel worden samengesteld. De steel diameter van de nLite Connect steel blijft maximaal 35mm, ongeacht de werkhoogte.

Opvallende gele markering
Op de punt van de uitbreidingsstelen dienen als oriënteringshulp, om onbedoeld scheiden van de stelen te voorkomen. Daarnaast zijn de stelen voorzien van een robuuste kunststof eindkap die het beschadigen van het steeleinde voorkomt.

Geel waarschuwingsbereik om onbedoeld losraken van de stelen te voorkomen
Hardbaarheidswaarde: 760 GPa
Superlichte steel

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Unger

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Merk Unger
Materiaal Carbon