First base stootpet classic donkergroen klep 55mm inclusief borduring Agrifirm

Art: 15560
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Omschrijving

De First Base stootpet is ontwikkeld om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van het bedrijfsleven. De veiligheidspet is gemaakt conform de veiligheidsnorm EN 812. Door het unieke ontwerp van de flexibele binnenschaal heeft het een optimale pasvorm en sluit het goed aan op uw hoofd. De omtrek is 52 – 65 cm. Het materiaal van de binnenschaal is ABS-kunststof en de pet zelf is gemaakt van polyester. De veiligheidspet heeft een ademend vermogen dankzij het gaasmateriaal wat op de zijkant van de pet zit. Hierdoor maakt de pet luchtcirculatie mogelijk en beperkt het zweet (vocht). De schermlengte is 50 mm. De veiligheidspet biedt geen bescherming tegen vallende of geworpen voorwerpen, noch tegen hangende lasten die in beweging zijn. Let op: Dit is geen industriële veiligheidshelm. De veiligheidspet mag geen vervanging zijn van een veiligheidshelm zoals gespecificeerd volgens de veiligheidsnorm EN 397.

Reiniging
Verwijder voor het wassen de binnenschelp uit de pet. De pet kan in de wasmachine op maximaal 40 graden met een mild reinigingsmiddel worden gewassen. Gebruik geen wasverzachter, bleekmiddelen of oplosmiddelen. De binnenschelp mag uitsluitend met warm water en een mild reinigingsmiddel worden afgenomen. Desinfecteer de binnenschelp regelmatig met een verdunde oplossing van een desinfectiemiddel. Laat de binnenschelp en de pet na het reinigen aan de lucht drogen. Raadpleeg voor overige wasinstructies het etiket aan de binnenkant van de pet.

Technische gegevens

Kleur Groen
Materiaal Polyester

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren