Vikan emmer met maatverdeling en schenktuit 20ltr groen

Art: 5692G
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Ergonomisch werken
  • Perfect voor een kleurcoderingsysteem
  • Voorzien van maataanduiding
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie
  • Zeer stevig

Bijbehorende producten

Omschrijving

Dit is de Vikan emmer met schaalverdeling en schenktuit .Deze 20-liter emmer is zowel functioneel als ergonomisch voor elke werkplek. Met verschillende elementen uit de Vikan kleurcoderingsreeks biedt dit product vele voordelen die het gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken maken. Bereid en bewaar gemakkelijk vloeibare of vaste producten binnen één "mengstation".

Het unieke ontwerp van de emmer draagt bij tot een betere hygiëne in elke omgeving. De gebogen vorm helpt bij het druppelen en zorgt voor een comfortabele grip bij het hanteren. Dankzij de maatverdeling kunt u gemakkelijk inhoud tot 20 liter afmeten en de schenktuit vergemakkelijkt het uitgieten van vloeistoffen, waardoor het contact met het product zelf vermindert. Bovendien kunnen kleine accessoires zoals deksels of schepjes veilig worden bevestigd.

Positieve punten

+ Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie
+ Twee ergonomische handvatten aan de zijkant en een ergonomische handgreep in het hengsel
+ Maatverdeling in liters en gallons
+ Speciale schenktuit voor gieten zonder spetteren
+ Verstevigde bodem
+ Stapelbaar

Eigenschappen:

Materiaal: polypropyleen en roestvrij staal
Breedte: 470mm
Lengte/Diepte: 470mm
Netto gewicht: 1,76 kg
Inhoud: 20 Liter
Kleuren: blauw, groen, geel, rood, wit
Maximale gebruikstemperatuur (contact met voedsel): 100°C
Maximale gebruikstemperatuur (niet in contact met voedsel): 100°C

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn voorzien van diverse kleuren. Het gehele kleurenpalet voor de Vikan producten bestaat uit 5 verschillende kleuren. Hierdoor kan er gemakkelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP regelgeving. Helpen de kleuren ook met het voorkomen van kruisbesmetting. Met deze aanpak kunt u optimale controle over de hygiëne binnen uw bedrijf behouden.

Vikan

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment Schoonmaakemmers. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze productspecialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Vikan
Kleur Rood
Materiaal RVS

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren