Unger erGO vervangende zakken 5ltr voor rugzak

Art: FABAR
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Symbolen

Ecovadis silver 2022 Ecovadis silver 2022

Omschrijving

UNGER erGO! Wax Polymeersysteem

Efficiënter dan ooit! Ultrasnel & ergonomisch met slechts één persoon.

Ervaar de intuïtieve S-beweging met minimale krachtsinspanning: het uiterst efficiënte erGO! wax polymeersysteem

Voer polymeren van elastische lagen zoals linoleum en pvc professioneel uit. Werk constant en zonder onderbrekingen met het UNGER erGO! wax polymeersysteem dankzij de rugzak met een capaciteit van 5 liter.
Bereik perfecte resultaten door een gelijkmatige toepassing met het verstoppingsvrije pulse-jet systeem voor een nauwkeurige dosering.
Voor de S-beweging heeft de gebruiker nauwelijks kracht nodig. Dit beperkt de belasting op schouders, armen & polsen. De telescoopsteel van het UNGER erGO! wax polymeersysteem erGO! kan nauwkeurig worden aangepast op de lengte van de bediener. Hierdoor wordt de rug gespaard bij het polymeren.

- Ready-to-Go: Altijd en overal gebruiksklaar
- Hoge productiviteit, moeiteloos werken
- Een professioneel gereedschap van de beste kwaliteit

Duurzaamheid en Unger

Duurzaamheid vormt een centraal thema bij Unger. Als betrouwbare partner voor reinigings- en onderhoudsgereedschappen draagt Unger verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom werkt Unger er voortdurend aan om in bedrijfsprocessen duurzame keuzes te maken.

Hierdoor is Unger onderscheiden met het EcoVadis zilveren duurzaamheidscertificaat. EcoVadis is een van ’s werelds meest betrouwbare ratingorganisaties voor duurzaamheid. Samen met onze leveranciers werken we aan verantwoord omgaan met natuurlijke bronnen en een duurzame economie.

Technische gegevens

Merk Unger

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren