Unger HydroPower Ultra starterkit aluminium

Art: DIUK1
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Speciaal voor glasreiniging
  • De basis benodigdheden voor iedere professionele glazenwasser
  • Starterkit

Omschrijving

De Unger HydroPower Starterkit is de ultieme oplossing voor glazenwassers die op zoek zijn naar een efficiënt en betrouwbaar waterfiltratiesysteem. Met deze starterkit kunt u genieten van 30% meer gezuiverd water in elke harsvulling, waardoor uw reinigingsresultaten naar een hoger niveau worden getild. Dit maakt het uitermate geschikt voor het reinigen van zonnepanelen.

Positieve punten

+ Unger premium uitwisselingshars: Elke verpakking Ultra-hars bevat een speciale portie Unger premium uitwisselingshars met een verfijnd recept voor het reinigen van nieuw glas. Hierdoor bent u verzekerd van een streeploze en glanzende afwerking bij elke reiniging.
+ FloWater 2.0-technologie: De HydroPower Starterkit is voorzien van de innovatieve FloWater 2.0-technologie in elk Ultra-harspakket. Deze technologie garandeert een efficiënte waterstroom door de tank, waardoor het gebruik van de hars wordt geoptimaliseerd en u langer kunt werken zonder de hars te vervangen.
+ 30% meer gezuiverd water in elke harsvulling.

Technische eigenschappen

De HydroPower Starterkit wordt geleverd met een scala aan technische eigenschappen die het gebruiksgemak en de efficiëntie verbeteren:

DIUH1 HydroPower Ultra filter S: Dit geavanceerde filter zorgt voor een grondige reiniging van het water, waardoor verontreinigingen effectief worden verwijderd.
NLR27 nLite hoekborstel 27 cm: Een hoogwaardige hoekborstel waarmee u gemakkelijk de moeilijk bereikbare hoeken en randen kunt reinigen.
FTGOS HiFlo MultiLink hoekadapter: Met deze adapter kunt u de hoekborstel eenvoudig op verschillende hoeken aanpassen, waardoor u flexibel kunt werken.
NL20G nLite slang 20 m: Een duurzame en flexibele slang van 20 meter, zodat u voldoende bewegingsvrijheid heeft tijdens het reinigen.
AN60G nLite Connect Alu mastersteel 6 m: Een lichtgewicht aluminium steel van 6 meter, waarmee u comfortabel kunt werken en hoge ramen kunt bereiken.
TMOOV HiFlo Control: Met deze bedieningshendel kunt u de waterstroom regelen en aanpassen tijdens het reinigingsproces.

Razendsnelle en eenvoudige vervanging van het hars:
Het vervangen van het hars in de HydroPower Starterkit is een fluitje van een cent, dankzij de volgende handige functies:

TDS-meter: Met een druk op de knop geeft de TDS-meter aan of de Ultra Hars Packs moeten worden vervangen, waardoor u altijd op de hoogte bent van de staat van uw hars.

FastLock snelsluiting: De tank kan eenvoudig worden geopend en gesloten met de FastLock snelsluiting. Het zelfsluitende mechanisme en het overdrukventiel zorgen voor optimale veiligheid.

Eenvoudig afneembare kap: Het vervangen van de Ultra Hars Packs is net zo eenvoudig als het wisselen van een koffiepad in een koffiezetapparaat. De kap kan snel en gemakkelijk worden verwijderd, waardoor u moeiteloos het hars kunt vervangen.

Unger

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Unger