Ontsmettingsmat ZIP 45x60x2cm

Art: 960045
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Gemakkelijk afspoelbaar
  • Hoge weerstand tegen chemicaliën
  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Waterdicht

Omschrijving

De ontsmettingsmatten kunnen met een desinfectiemiddel gevuld worden, dat geschikt is om bescherming te bieden tegen ziekten of organismen die via schoeisel of via de wielen van voertuigen kunnen overgebracht worden.

De mousse van de matten absorbeert onmiddellijk de vloeistof. Als men over de mat loopt of rijdt komt de vloeistof omhoog en worden de zolen van de schoenen
bevochtigd zonder deze te beschadigen. De waterdichte en chemisch resistente hoezen zorgen ervoor dat het product niet uit de mat lekt. De matten zijn gemakkelijk te reinigen met waterslang.

Toepassingen

Te gebruiken aan de ingang van grootkeukens, veehouderijen, levensmiddelproducerende labo's vleeskuikenstallen, ziekenhuizen, luchthavens, scholen, verzorgingstehuizen en andere ruimtes waar ontsmetting van de voeten noodzakelijk is. Deze matten zijn ook geschikt voor karretjes, heftrucks, rolcontainers en transpalletten.

- Vervaardigd uit anti-slip materiaal
- Weer- en chemiebestendig
- De mat kan eenvoudig uit de hoes genomen worden om te reinigen

Technische gegevens

- 45x60x2cm
- 60x90x2cm
- 90x100x2cm
- 120x200x2cm


X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren