Wet2Go disposable microvezelmop 42x13cm 12st

Art: 71870
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Material Safety Data Sheet ENU
Stappenplan Wet2Go NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Omschrijving

Eigenschappen

Wet2Go heeft de schoonmaakmop voor professioneel gebruik. Schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig, sneller en professioneler geweest. Deze voorbevochtigde dweiloplossing kan onmiddellijk worden gebruikt. Methodefouten behoren tot het verleden door de voorgedoseerde formule. Tegelijkertijd minimaliseert deze oplossing het morsen van water en reinigingsmiddelen. De WET2GO® Ready-oplossing is verbazingwekkend flexibel in het gebruik, omdat voorzieningen zoals waterpunten, wasmachines en emmers niet meer nodig zijn. Door zijn unieke samenstelling laat de WET2GO® Ready geen residu achter op oppervlakken. De vloeistof ontleedt alleen in water en zuurstof, die beide niet schadelijk zijn voor het milieu..

Gebruiksaanwijzing

De WET2GO® Ready-mop is een gebruiksklare methode om regelmatig sterk aangehecht vuil van de vloeren te verwijderen. Deze oplossing is geschikt voor meerdere gelegenheden in de bouw, zorg, food en non-food winkelketens en vooral geschikt voor ruimtes waar voorzieningen als wasmachines, waterpunten en de logistiek eromheen niet aanwezig zijn..

Positieve punten

+ Direct klaar voor gebruik
+ Geen methodefouten meer
+ Laat geen residu achter op oppervlakken
+ Hersluitbare verpakking

Technische gegevens

Materiaal: 3-laags dweil met microvezel
Gewicht: 1200 g / pak
Kleur: wit
Grootte mop: 42 × 13 cm
Verpakking 12 moppen in een pak
Methode: Vloer / oppervlak wassen.

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Wet2Go
Materiaal Microvezel
Eigenschap Disposable Cleaning

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren