CALU TTS Infinity Velcro mopframe 40cm strap tape (klittenband) systeem

Art: 270775
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Ergonomisch werken
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Universele clips

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

CALU TTS Velcro Infinity frame met velcrosysteem en universele clips. Ideaal voor hoogwaardige professionele reiniging met maximale ergonomie. Het mopframe heeft een knik waardoor het gemakkelijk in combinatie met de Infinity Pro steel is om de S-beweging te maken tijdens het dweilen. Verwijder vuil en bacteriën efficiënt en duurzaam met het CALU TTS Velcro frame in combinatie met een velcro vlakmop.

Infinity systeem

Infinity is het unieke ergonomische systeem, bestaande uit een telescopische handgreep met draaigreep en een frame met gewricht, ontworpen om de "∞" beweging en de professionele vloerreinigingswerkzaamheden te vergemakkelijken. Het continu aannemen van ongeschikte houdingen en het uitvoeren van herhaalde bewegingen die inspanning vereisen, kunnen leiden tot het ontstaan ​​van musculoskeletale aandoeningen: de directe gevolgen zijn een verslechtering van de gezondheid van de operator die gedwongen wordt zich ziek te melden en een daaropvolgende toename van de kosten die door bedrijven worden gedragen. Met het Infinity-systeem wordt het risico op het ontwikkelen van deze aandoeningen aanzienlijk verminderd, omdat het ontwerp rekening houdt met de ergonomie van de gebruiker en de bewegingsvrijheid vergroot. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het gebruik van de schoonmaakapparatuur en vermindert het risico op letsel en gezondheidsproblemen. Het gebruik van Infinity helpt bij het verminderen van de kosten van verzuim door ziekte en maakt het werk veiliger en efficiënter.

 Positieve punten

+ Goed afgewerkt, subtiel en functioneel
+ Dweil wisselen is eenvoudig en snel
+ Ergonomisch
+ Handige universele clips
+ Garandeert een lange levensduur
+ Onderhoudsvriendelijk: de velcro strips zijn eenvoudig te vervangen

Strap tape systeem

Strap tape is een lichtgewicht systeem ideaal voor zowel afstoffen, droog of vochtig gebruik. Doordat het een lichtgewicht systeem is vermindert het de last op de schoonmaker. Moppen worden bevestigd door middel van klittenband (velcro) strips en zijn hiermee gemakkelijk vervangbaar. Leg een mop op de grond en druk het frame er stevig op, u bent nu klaar om te dweilen. Het strap tape systeem heeft een functioneel design en is bestand tegen veelvuldig gebruik. Hiermee wordt een lange levensduur gegarandeerd van het product.

Technische gegevens

Kleur: grijs
Materiaal: Polypropyleen
Strips: polypropyleeen
Afmetingen: 40cm x 9,5cm
Compatibel met de Infinity Pro steel

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren