CaluGreen BIO S4 periodieke ontkalker 0,75ltr

Art: 112500
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Productblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Reinigt gemakkelijk kalkaanslag en organische vervuiling
  • Buigbare knikfles maakt het mogelijk de ontkalker te gebruiken voor het ontkalken van het toilet
  • Bevat geen chemicaliën en heeft geen impact op het milieu

Omschrijving

100% chemievrije microbiologische ontkalker voor periodiek gebruik. De uitgebalanceerde Probiat formule op basis van enzymen en citroenzuur reinigt gemakkelijk kalkaanslag en organische vervuiling. Daarnaast elimineert de ontkalker ongewenste geuren in de sanitaire ruimtes. De S4 is niet ingedikt. De toevoeging van 100% zuivere etherische olie zorgt voor een aangename geur. Het middel reinigt grondig, is werkzaam op lage temperatuur en voorkomt plakkerige oppervlakken. Alleen voor professioneel gebruik.

Gebruiksaanwijzing

Het onverdunde product aanbrengen op verkalkt oppervlak. Creëer wrijving, zorgt dat het schuimt. Gebruik voor gladde oppervlakken een doek, sanitairspons of wc-borstel. Gebruik voor ruwe oppervlakken een schuurspons of schuurpad. Daarna spoelen met water en kalkresten verwijderen. Bij zware aanslag de inwerktijd verlengen tot 5 minuten. Indien nodig alle stappen herhalen tot het gewenste resultaat is bereikt. Niet gebruiken op oppervlakken die gevoelig zijn voor citroenzuur, zoals marmer. Ruimte ventileren bij gebruik van het product. Gebruik geschikte werkhandschoenen. Eventueel residu naspoelen met schoon water of afnemen met droge doek. Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking.

Bij het ontkalken van het toilet: Knikfles buigen en de ontkalker rondom in het toilet aanbrengen. Na het aanbrengen direct wrijving creëren, met de toiletborstel of een schuurpad. De wrijving zorgt voor het gewenste resultaat. Na het reinigen toilet doorspoelen met water en droog eventueel af met een droge doek.

Bewaren op een koele en donkere plaats in afgesloten originele verpakking. Voor dagelijkse reiniging gebruikt u de CaluGreen BIO S1 dagelijkse sanitairreiniger.

Veiligheidsvoorschriften

De sanitairreiniger is veilig voor mens en natuur. De natuurlijke pigmenten in poreuze materialen worden afgebroken. Het veiligheidsinformatieblad is beschikbaar via de onderstaande “Downloads”.

CO2 uitstoot

Ontdek de CaluGreen BIO S4 toiletreiniger - een milieuvriendelijke keuze die zorgt voor een schoon toilet en helpt bij het verminderen van jouw ecologische impact. Met slechts 277g CO2eq aan totale uitstoot is de CaluGreen BIO S4 ideaal voor milieubewuste keuzes. In vergelijking met traditionele toiletreinigers, die maar liefst 755g CO2eq uitstoten, heeft de CaluGreen BIO S4 een aanzienlijk lagere uitstoot van 2,8 keer minder CO2eq. Dit betekent dat je niet alleen een schoon toilet hebt, maar ook een positieve bijdrage levert aan het verminderen van de koolstofemissies. Bovendien zorgt de productie van de CaluGreen BIO S4 voor een opmerkelijke besparing van 63,4% CO2. Door te kiezen voor de CaluGreen BIO S4 maak je een bewuste keuze voor het milieu en draag je actief bij aan het verminderen van CO2-uitstoot. bron: Impulse international

Technische gegevens

- Inhoud: 0,75 liter
- Geur verwijderend: ja
- Opslag: koel en donker
- Inwerktijd: 1 minuut

CaluGreen

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment sanitairrenigingsmiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGreen BIO
Eigenschap Microbiologisch

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren