Brushkeeper Pro voor ronde kwasten nr. 10

Art: 30011N10
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Geen geknoei
  • Milieuvriendelijk
  • Tijdbesparend

Omschrijving

Brushkeeper Pro is een hulpmiddel voor het snel en veilig opbergen van je kwast tijdens een verfklus tot wel 3 dagen zonder schoon te maken. Berg je kwast op in de Brushkeeper Pro die door de platte kant niet wegrolt maar op zijn plek blijft liggen. Dit levert tijdswinst op voor je schildersklus, je hoeft niet tussentijds te spoelen en de volgende dag kun je zo verder. Bij het wegleggen van de kwast rust de kwast niet op de haren waardoor deze mooi in vorm blijven. Daarnaast is de brushkeeper flexibel en uit te knijpen waardoor eventuele opgedroogde verf barst en er makkelijk uit komt. De steel van de kwast blijft schuin omhoog zodat deze makkelijk grijpbaar is en de verf uit de kwastharen loopt in plaats van erin. Krijg hierdoor ook geen water meer in je blanke lak.

Daarnaast heeft de Brushkeeper Pro ook een hoop voordelen op het gebied van milieu, de brushkeeper zorgt er voor dat er tussentijds en aan het einde van de dag niet gespoeld hoeft te worden. Hierdoor wordt er een stuk minder water verbruikt, daarnaast komt er bij het uitspoelen van de kwast residu in het afvoer wat nadelige effecten heeft op het milieu. Brushkeeper Pro is geschikt voor iedere ronde verfkwast met maat 10, 12, 14, 16 en 18.

Positieve punten

+ Geen geknoei
+ Bespaart veel tijd en geld
+ Bespaart folie, terpentine, verfkwasten en er komen minder micro-plastics in het milieu
+ In Nederland gefabriceerd dus de CO2 footprint is minimaal

Technische gegevens

Kleur: transparant
Verkoopeenheid: per 12 stuks

Brushkeeper Pro

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Materiaal Kunststof

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren