CALU TTS schoonmaakwagen Milaan 120B

Art: 260600
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Zorgt voor goede hygiëne
  • Modulair
  • Schokbestendig

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

CALU TTS compacte werkwagen met 100mm wielen. Voorzien van een 120ltr. zakhouder en een dweilmop-pers met twee emmers. De trolley van polypropyleen is modulair en aanpasbaar om aan elke reinigingsbehoefte te voldoen. Ideaal voor het reinigen van middelgrote tot grote oppervlakken waar het nodig is om de mop te spoelen. De schoonmaakwagen is gemaakt van polypropyleen, wat van nature schokbestendig, roestvrij en elastisch is, waardoor het een duurzaam product is dat lang meegaat.

Duurzaamheid schoonmaakwagen Milaan

Milaan trolleys zijn gemaakt van hoogwaardig polypropyleen met hoge dichtheid, een materiaal met een lage impact dat minder CO2e-emissies genereert dan aluminium, roestvrij staal en verchroomd ijzer. Bovendien bevatten verschillende componenten van Milaan trolleys gerecycled PSV-gecertificeerd polypropyleen (Plastic Second Life), waardoor de emissies nog eens gehalveerd worden.

Positieve punten

+ Hygiënisch: de kunststof frames scheiden de trolleymodules duidelijk van elkaar, waardoor besmetting tussen de was-, opslag- en afvalinzamelingsruimte wordt voorkomen
+ Schokbestendig: polypropyleen, natuurlijk roestvrij en elastisch, garandeert schokbestendige prestaties
+ Gemakkelijk te onderhouden: de gladde oppervlakken en de afwezigheid van holtes vergemakkelijken de reiniging en garanderen een hoge mate van hygiëne

Technische gegevens

Kleur: groen
Materiaal: polypropyleen.
Inhoud emmers: 4 liter
Onderdelen gemaakt van gecertificeerd gerecycled plastic PSV - Second Life Plastic
Milieuvriendelijk: volledig gemaakt van polypropyleen, roest niet, robuust en volledig recyclebaar
Inhoud: 2 emmers, blauw en rood (4 liter) met ergonomische handgreep, 2 dweilemmers, rood en blauw (15 liter), afvalzakhouder van 120 liter, dweilmop-pers, steun voor de dweilmop-pers.
Hoogte (cm): 110 cm
Breedte (cm): 92 cm
Lengte (cm): 65 cm
Gewicht (kg): 17.97 kg

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen