CaluProtect Medical M25 desinfectie wipes 200st

Art: H0007751
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Wettelijk Gebruiksvoorschrift NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Dit product bevat geen ethanol, daardoor is het vriendelijker in contact met de huid
  • Voor gebruik van dit product zijn geen PBM's benodigd
  • Laat geen residu achter
  • Veilig voor mens en dier

Bijbehorende producten

Omschrijving

CaluProtect Medical M25 desinfectie wipes zijn gebruiksklare desinfectiedoekjes met twee werkzame stoffen (1,0% waterstofperoxide en 1,0% L-(+)melkzuur).
De CaluProtect Medical M25 desinfectie wipes zijn toegelaten door het CTGB onder toelatingsnummer 16220 N en kunnen worden gebruikt als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten op oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen en op oppervlakken en apparatuur op plaatsen waar eet- en drinkwaren worden bereid, behandeld en bewaard.

Toepassing

De wipes zijn bestemd voor eenmalig gebruik en kunnen worden toegepast voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken (max. 0,5 m2) die voor het behandelen schoon zijn gemaakt. Het middel alleen toepassen op harde oppervlakken die bestand zijn tegen vloeistof en lage concentraties waterstofperoxide en L-(+)melkzuur, zoals thermometervoelers, tiptoetsen, telefoons, handgrepen, deurklinken, toiletkranen, toiletbrillen, keyboards, werkbladen, messen en andere voorwerpen. Deze CaluProtect desinfectie wipes kunnen worden ingezet op oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en de grondstoffen hiervoor.

Gebruiksaanwijzing

Het oppervlak dient vochtig te blijven gedurende de inwerktijd. Naspoelen is niet nodig. Residu kan worden verwijderd met een schone (disposable) doek.

Inwerktijd:

Bestrijding van bacteriën, gisten, 1 minuut
Bestrijding van schimmels, 2 minuten

Positieve punten

+ De doekjes bevatten geen ethanol, waardoor deze veel vriendelijker voor de huid zijn.
+ De CaluProtect Medical M25 desinfectie wipes zijn niet ingedeeld als ‘gevaarlijke stof’. Hierdoor zijn er geen specifieke eisen van toepassing voor transport (ADR) en opslag (PGS15).
+ Tijdens gebruik zijn geen PBM’s benodigd.
+ Deze wipes zijn niet brandgevaarlijk en daarom veiliger te hanteren.
+ Veilig voor mens en dier.
+ Naspoelen is niet noodzakelijk, droogt streeploos op.
+ Laat geen residu achter, waterstofperoxide ontleedt in water en zuurstof.
+ Prettige geur.

Technische gegevens

Inhoud: 200 stuks per pot
Afmeting: 14 cm x 12 cm

Veiligheidsinformatie

Zie verpakking van het product en het veiligheidsinformatieblad.

Voordelen voor het milieu

De desinfectiedoekjes zijn verkrijgbaar in stevige herbruikbare potten met handige sluiting om uitdrogen van de doekjes te voorkomen.
De potten zijn voorzien van de wettelijk benodigde informatie (wettelijk gebruiksvoorschrift en gebruiksaanwijzing).
Zodra de pot leeg is, kan een navulling worden geplaatst. Hierdoor is het niet nodig om nieuwe potten aan te schaffen. Dit is niet alleen goedkoper, op deze manier wordt er ook nog eens 93% minder plastic in omloop gebracht.

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

CaluProtect

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment desinfectiemiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected]  of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluProtect
Eigenschap Medical

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren