Sejoy antigeen COVID-19 sneltest

Art: H0008261
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Binnen 15 minuten uitslag
  • 97,8% accuraat
  • Per stuk verpakt

Bijbehorende producten

Omschrijving

Introductie van de SARS-CoV-2 Sejoy Rapid Test cassette Antigen zelftest: een testkit voor vroege detectie van een lopende virusinfectie. Deze test geeft nauwkeurige resultaten binnen 15 minuten na afname van een neus-keelholteswab. Dit product is ideaal voor personen die snel en betrouwbaar hun Covid-19-status willen weten, terwijl het ook gemeenschappen helpt veiligheidsprotocollen te handhaven met handige en snelle antigeenzelftests.

Deze zelftest van AG werkt door op een bepaald moment antilichamen te gebruiken die specifiek zijn voor het virus om de aanwezigheid van virale proteïne (antigeen) op te sporen uit materiaal dat is verkregen uit een uitstrijkje van zowel de keel als de neusholte. De nauwkeurigheid van deze test is 95%, waardoor het een van de meest betrouwbare oplossingen is voor vroegtijdige diagnose.

De SARS-CoV-2 Sejoy Rapid Test cassette Antigen Zelftest is gemakkelijk te gebruiken en verkrijgbaar in enkele of meervoudige doses, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Met eenvoudige aanwijzingen in elke doos zorgt dit diagnose-instrument voor duidelijke en veilige instructies wanneer consumenten het mee naar huis nemen.

Neem de controle over uw gezondheid met deze snelle antigeen-zelftestkit, handel vroegtijdig wanneer zich symptomen voordoen en zorg ervoor dat uw gemeenschap veilig blijft met handige, nauwkeurige testresultaten die in recordtijd worden geleverd!

Positieve punten

+ 97,8% accuraat
+ Binnen 15 minuten uitslag
+ Testen zijn per stuk verpakt
+ CE gecertificeerd

Gebruiksaanwijzing

De zelftest testkit voor thuis bestaat uit een testcassette (tester), mengbuisje, vloeistof en een wattenstaaf.
Met de wattenstaaf maakt u een neusuitstrijkje. Vervolgens stopt u deze in de bijgeleverde mengbuis. De wattenstaaf draait u een paar keer rond en sluit het mengbuisje af met de druppeldop. Vervolgens druppelt u de vloeistof vanaf het mengbuisje in de test opening op de testcassette. U ontvangt binnen 15 minuten uw uitslag. De tester zal aangeven of u positief of negatief getest bent.

Bij een goed uitgevoerde test, zal de controlelijn zichtbaar worden. Bent u positief getest op corona dan verschijnt er een tweede lijn. Verschijnt er geen tweede lijn, dan bent u negatief getest en heeft u geen COVID-19.

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43 of e-mail naar: [email protected].