Taski multifunctionele stoomreiniger SDV8

Art: 7524813
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Omschrijving

Eigenschappen

Deze machine heeft een functie voor continu vullen van de boiler, veiliger voor de gebruiker en minder wachttijd bij het wachten tot de ketel is opgewarmd. Langere gebruiksduur zorgt voor hogere productiviteit. Het sprayen van reinigingsmiddel maakt een snelle verwijdering van vet en vuil mogelijk. Kauwgom kan worden verwijderd in combinatie met een geschikt Diversey kauwgomverwijderingsproduct.

Krachtig, robuust en multifunctioneel, maar nog steeds compact, gemakkelijk te verplaatsen en te transporteren, met grote achterwielen en vergrendelbare voorwielen. Een volledig assortiment accessoires wordt mee geleverd en opgeslagen op de achterkant van de machine. .

Een krachtige machine van 8 bar, met geïntegreerde stofzuiger en reinigingsmiddel, waardoor de zwaarste reinigingstaken gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd. Een oplossingen voor het grondig reinigen van de meest uitdagende gebieden. Met de geïntegreerde afzuiging blijven oppervlakken vrijwel droog en kunnen ze snel worden gereinigd, waardoor de tijd wordt verkort. Met een opvangtank van 12 liter biedt in voorkomende gevallen de machine de mogelijkheid te worden ingezet als waterzuiger, waardoor het gebuik van de machine wordt gemaximaliseerd en er minder machines en opslagruimte nodig is.

Positieve punten

+ Compact
+ Krachtige 8 bar druk
+ Geïntegreerde afzuiging

Technische gegevens

Werkbreedte: 30cm
Voltage: 220V/240V
Gewicht: 40g
Afmetingen (LxBxH): 50x45x87cm
Tankinhoud: 12 liter
Stoomdruk: 8 bar
Kabellengte: 10 meter
Verwarmingsvermogen: 3000W
Boiler capaciteit: 3,3 liter
Reinigingsmiddel reservoir: 2,5 liter

Taski

Bekijk hier het aanbod stoomreinigers bij Carel Lurvink. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Taski

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren