Diversey Deosan Thriathlon 20L

Art: 100945661
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak

Downloads

Document Taal
Veiligheidsinformatieblad NLD
Veiligheidssamenvatting NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Omschrijving

Eigenschappen

Diversey Deosan Thriathlon is een gebruiksklaar desinfectiemiddel voor speendesifectie. Deze desinfectie is op natuurlijke basis wat de melk kwaliteit en de gezonheid van de kudde verbeterd. De Deosan Thriathlon is ontwikkeld om te voldoen aan strenge testnormen in boederijomgevingen. Het desinfectiemiddel biedt onmiddelijke desinfectie met een bacteriedodingspercentage van 99,999% binnen 30 seconden na contact. De Diversey Deosan Thriathlon is 100% biologisch afbreekbaar en 100% van de grondstoffen zijn afkomstig uit hernieuwbare bronnen. Daarnaast is de Deosan Thriathlon niet giftig en veilig voor dieren en gebruiker om toe te passen. De natuurlijke formulering van het desinfectiemiddel vormt geen voedselveiligheidsrisico voor uw eindproduct.

Positieve punten

+ Gebruiksklaar
+ Natuurlijke basis
+ 100% biologisch afbreekbaar

Diversey

Dit A-merk product beschikt over een volledig assortiment desinfectiemiddelen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Diversey
Inhoud 20 liter

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren