CALU TTS schoonmaakwagen Dust met pedaal 70ltr

Art: 270611
  • Al 125 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online gemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Sluitsysteem van het frame door middel van een pedaal
  • Makkelijk te verplaatsen

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021 Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CALU TTS schoonmaakwagen Dust is een Rilsan geverfde metalen trolley voor afvalinzameling, met ø 80 mm wielen, deksel en pedaal. De afvalbak heeft een houder voor afvalzakken. Deze schoonmaakwagen is ideaal voor elke omgeving. In het metalen frame kan gemakkelijk een zak worden geplaatst voor het inzamelen van afval. De afvalzakhouder Dust heeft een deksel die gemakkelijk open gemaakt kan worden met het pedaal. Vervoer de afvalzakhouder gemakkelijk doormiddel van de wielen onder de trolley. De afvalzakhouder maakt het mogelijk om de afvalzak te verwijderen zonder dat deze opgetild hoeft te worden, waardoor trauma's en vermoeidheid aan de wervelkolom worden voorkomenLet op de trolley wordt zonder zak geleverd.

Positieve punten

+ Beschikt over pedaal
+ Gemakkelijk vervoerbaar
+ Robuust metalen frame

Technische gegevens

Inhoud: 70 liter
Doorsnede wielen: 80mm

Calu TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment materiaal en werkwagens. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren