CaluPrevent BLS volgelaatsmasker 5150

Art: 8001035
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Pluspunten

  • Hoge beschermingsfactor
  • Gewicht even verdeeld doordat harnas op 6 punten bevestigd is
  • Vizier beslaat niet door anti-fog systeem

Omschrijving

CaluPrevent BLS volgelaatsmasker 5150 is een masker uit de 5000 collectie adembescherming. De serie bestaat uit volgelaatsmaskers die zich kenmerken door de hoge beschermingsfactor bij gebruik in combinatie met de CaluPrevent 400 filters die beschermen tegen gas/dampen en giftige deeltjes. De volgelaatsmaskers zijn herbruikbaar en komen in twee uitvoeringen, siliconen of thermoplastisch elastomeer.

De CaluPrevent BLS 5150 maskers hebben een harnas dat op 6 punten bevestigd is aan het harde deel van het masker. Hierdoor vervormt het gezichtsmasker niet en kan het gewicht van het masker even verdeeld worden zonder gezichtssporen achter te laten. Het gezichtsmasker heeft een speciaal ontworpen anti-fog systeem dat voorkomt dat het vizier beslaat. Het vizier heeft optische klasse 1 wat panoramisch gezichtsveld mogelijk maakt zonder optische vervormingen. Daarnaast is het vizier krasbestendig.

CaluPrevent BLS 5150

De CaluPrevent BLS 5150 heeft een universele verbinding met een standaard schroefdraadaansluiting volgens EN 148-1. De CaluPrevent BLS 5600/5700 hebben een bajonetaansluitng (B-Lock). Het masker is gemaakt van thermoplastisch elastomeer.

Let op: CaluPrevent BLS 5150 is enkel het volgelaatsmasker. Hierbij dienen separaat filters besteld te worden.

Onderstaand filter kan gebruikt worden in combinatie met dit masker: CaluPrevent BLS filter A2P3 R

Positieve punten

+ Hoge beschermingsfactor
+ Bevestigd op 6 punten
+ Anti-fog systeem

Technische gegevens

Materiaal gezicht afdichting: thermoplastisch elastomeer
Materiaal gezicht deel: siliconen
Materiaal vizier: polycarbonaat + verglazing
Materiaal filter houders: polyamide
Materiaal harnas: EPDM

Bewaaradvies

Houdbaarheid: 10 jaar
Temperatuur: -10 graden / 50 graden
Relatieve vochtigheid: 80% max

CaluPrevent BLS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment adembescherming. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluPrevent BLS

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren