CALU TTS Uni Junior mopframe 35cm

Art: 270701
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Ecolabel
  • Het product heeft een ergonomisch design
  • De vuile dweil is snel los te maken, zonder fysiek contact met vuil

Symbolen

Ecovadis silver 2021 Ecovadis silver 2021

Omschrijving

Eigenschappen

CALU TTS frame van 35 cm voor het Uni vlakmopsysteem. Ideaal voor semi-professionele hoogwaardige reiniging van horizontale en verticale oppervlakken. Gebruik de het CALU TTS frame in combinatie met de dweilmop-pers. De vlakmop kan hygiënisch gebruikt wordt doordat de vlakmop los laat zonder handcontact met vuil.

Uni systeem

Uni is een universeel systeem ontwikkeld om het reinigen van oppervlakken te vergemakkelijken en maximale hygiëne te garanderen. Het systeem is gebruiksvriendelijk en vergt geen training voor gebruik. Het gemakkelijk te openen systeem van het frame maakt een snelle installatie van het gereedschap mogelijk. De vuile dweil kan worden losgemaakt zonder enig handcontact met vuil. Vlakmop is snel op het frame te bevestigen: plaats het frame gewoon op de grond en druk het aan. Uni System stelt u in staat om de noodzaak van verschillende frames voor verschillende reinigingsmethoden te verminderen : het is mogelijk om hetzelfde frame te gebruiken met zowel inweeksystemen als het hele assortiment CALU TTS-wringers.

Positieve punten

+ Lichtgewicht: het systeem is licht van gewicht, wat de belasting van de gebruiker vermindert.
+ Ergonomisch: ergonomisch ontwerp van het frame
+ Hygiënisch: de vuile dweil is snel los te maken, zonder fysiek contact met vuil
+ Gemakkelijk te onderhouden: het schoonmaken van het gereedschap is zeer eenvoudig en snel

Technische gegevens

Kleur: grijs/groen
Materiaal: polypropyleen en polyamide
Afmetingen: 35x10 cm

CALU TTS

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CALU TTS
Kleur Grijs
Materiaal Polypropyleen

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren