CaluGuard pleisterdispenser RVS zonder klep

Art: P1029
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Eenvoudig toepasbaar op plaatsen met een hoger hygiëne risico
  • Makkelijk navulbaar
  • Gemaakt van RVS

Bijbehorende producten

Omschrijving

Eigenschappen

CaluGuard pleisterdispenser voor het gemakkelijk uitnemen van pleisters. De pleisterdispenser zorgt voor maximale hygiëne en is zeer eenvoudig in gebruik. Bij het uitnemen van een pleister wordt automatisch een van de zijkanten losgehaald zodat je met één hand de pleister op de wond kan plakken. Dispenser kan snel en eenvoudig worden bijgevuld met behulp van een speciale sleutel die aan het product is bevestigd. De CaluGuard pleisterdispenser komt in 2 varianten, zonder of met een deksel die tegen stof beschermt.

Positieve punten

+ Gemaakt van RVS
+ Gemakkelijk in gebruik
+ Makkelijk navulbaar

Technische gegevens

Afmetingen (LxBxH): 90x42x69 cm

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGuard
Kleur RVS
Materiaal RVS

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren