Tork onderzoekstafelrol 1lgs wit 55cm

Art: H0009574
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Tork Onderzoekstafelrol Universeel is de ideale oplossing om ervoor te zorgen dat uw onderzoekstafel zowel veilig als hygiënisch is. De rol is ontworpen om gemakkelijk eenmalig te gebruiken, op een geperforeerde rol zodat u gemakkelijk de benodigde hoeveelheid kunt afscheuren en toch het verbruik onder controle kunt houden. Met een breedte van 55 cm kan de rol gemakkelijk en efficiënt worden afgerold en gehanteerd.

Deze rollen voor eenmalig gebruik zijn perfect voor zorginstellingen en zijn ontworpen om een hoog niveau van hygiëne tussen patiënten te garanderen. Ze rollen snel en soepel af en beschermen zo gemakkelijk elke persoon die de onderzoekstafel van uw kantoor bezoekt, zonder dat u kostbare tijd hoeft te besteden aan de voorbereiding.

De Tork onderzoekstafelrol beschikt over het FSC keurmerk. Het FSC (Forest Stewardship Council) is een internationale non-profitorganisatie die zich richt op het behoud van bossen en het verbeteren van de duurzaamheid van de bosbouwsector. Het FSC-keurmerk is een certificeringssysteem dat wordt gebruikt om te garanderen dat hout en houtproducten afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen.

Het FSC-keurmerk is gebaseerd op een aantal criteria voor duurzaam bosbeheer, zoals het behoud van biodiversiteit, het respecteren van de rechten van de lokale gemeenschap en het gebruik van milieuvriendelijke technieken. Als een bos of houtproducten het FSC-keurmerk hebben, betekent dit dat ze voldoen aan deze criteria en dat ze duurzaam zijn geproduceerd.

Technische gegevens

Rolbreedte: 55 cm
Vellengte: 38 cm
Kleur: wit
Diameter van de rol: 12 cm
Diameter van de binnenkant van de huls: 4,3 cm
Rollengte: 50 meter
Aantal vellen: 132
Lagen: 1

Tork

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment onderzoekspapier. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Tork
Materiaal Gerecyled papier
Aantal lagen 1-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren